RAW | Słone Czipsy Jarmużowe

#czipsy #raw

Brawa! Zakończyłam swój pierwszy staż na planie filmowym, a dokładnie to na planie etiudy studenckiej.

Nic mnie tam nie zniechęciło …

Wręcz wskrzesiło płomień, by być lepszą, bardziej profesjonalną następnym razem.

Przy okazji poznałam utalentowaną ekipę, zwiedziłam nieznane oblicza miasta i zagrałam przechodnia.

Prawie wcale nie miałam czasu by jeść, tym bardziej musiałam zapomnieć na kilka dni o blogu.

Dziś nadrabiam stracony czas, słonymi czipsami z liści jarmużu.

1,5 paczki jarmużu ( tego z biedry )

1/3 łyżki stołowej soli himalajskiej lub morskiej

2 łyżki stołowe oliwy z oliwek

1. Jarmuż opłucz i osusz. Przesyp do miski. Dodaj oliwę i sól.

2. Teraz najprzyjemniejsza część zabawy! Włóż proszę swoje dłonie do miski i wmasuj oliwę w listki.

3. Nastaw dehydrator na 41 stC i susz jarmuż przez mniej więcej 4-6 godzin.